Definitief ontharen2016-12-21T22:01:05+00:00

Definitief ontharen

Wilt u af van steeds terugkerende ongewenste haargroei? En heeft u genoeg van het hopen op een wondermiddel waardoor u nooit meer hoeft te scheren, waxen of epileren?

Change Laserclinic in Amsterdam heeft dé oplossing en is als enige in Amsterdam gespecialiseerd in definitieve ontharing.

Scheren, epileren, waxen en harsen zijn verleden tijd wanneer u kiest voor definitieve ontharing bij Change Laserclinic. Uit onderzoek blijkt dat 85% van behandelde mensen na 8-10 behandelingen definitief van hun ongewenste haargroei af zijn.

Geschikt voor alle huidtypen en voor alle haartypen

In het verleden was het bij bepaalde huid- en haartypen niet mogelijk definitief van ongewenste haargroei af te komen. Dankzij de geavanceerde lasertechniek van Soprano kunnen nu alle huid- en haartypes worden behandeld en kan bij iedereen ongewenste haargroei definitief worden verwijderd.

Change Laserclinic is de enige kliniek in Amsterdam en omstreken die gespecialiseerd is in definitief ontharen met de Soprano Laser.

Onze specilasten zijn allen gediplomeerd en staan u tijdens de behandeling(en) met raad en daad bij.

Definitief ontharen met Soprano Laser en GentleLASE pro

Change Laserclinic onthaart met de Soprano Laser en de GentleLASE pro Alexandrite omdat dit de enige lasers zijn die effectief zorgt voor definitieve ontharing. Ook behandelt de Soprano Laser en de GentleLASE pro 100% pijnloos, snel en veilig.

Twijfelt u over definitief ontharen met laser?

Maak een afspraak voor een GRATIS Proefbehandeling en overtuig uzelf.
Een proefbehandeling zal niet meer dan 5 minuten in beslag nemen.

Neem voor persoonlijk advies of bij vragen gerust contact met ons op.