ALMA-Q Carbon Peel2018-11-10T12:46:02+00:00

ALMA-Q Carbon Peel

Change Laserclinic is eerste en enige kliniek in Nederland die gebruik maakt van de ALMA-Q. De ALMA-Q is snelste en meeste effectieve laser op gebied van huidverbetering, huidverstrakking en huidverjonging. Er is geen laser die sneller behandeld dan de ALMA-Q. Daarnaast zorgt de ALMA-Q voor de pijnloze behandelingen. Kortom, met de gebruik van deze laser gaat een hele nieuwe wereld open op gebied van “skin-rejuvenation”.

Wat doet de ALMA-Q Carbon Peel?

De Carbon Peel is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Peel kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd/verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Wat doet de Carbon Laser Peel?

 • Huidverjonging
 • Verminderen van rimpels en fijne lijnen
 • Verminderen van talgproductie
 • Verhogen/stimuleren van collageenproductie

Waar is de Carbon Peel geschikt voor?

 • Verwijderen/verminderen van rimpels
 • Grove poriën
 • Acne
 • Littekens
 • Herstellen van de vette huid

Voordelen ALMA-Q Carbon Peel:

 • Pijnloos
 • Snelste behandeling ten opzichte van alle andere peelingen (eventueel met lasers)
 • Uniek in Nederland
AFSPRAAK MAKEN

Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

De Carbon Peel wordt uitgevoerd met de ALMA-Q, dit is een Q-Switch ND Yag Laser. De laser stimuleert de collageen. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt voor het bindweefsel. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert.

Team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten

Uw wordt bij Change Laserclinic dan ook uitsluitend behandeld door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over huidverbetering met de ALMA-Q.

Bekijk onze prijslijsten en neem voor persoonlijk advies of bij vragen gerust contact met ons op.

change-laserclinic-pijnloze-ontharing

De behandeling

De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste zal beginnen met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt de carbon (koolstofmasker) aangebracht op de huid. Daarna wordt de carbon opgedroogd waarna de laser de carbon als het ware van de huid afgeschoten wordt. Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeute of schoonheidsspecialiste de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen.

PRIJSLIJST ALMA-Q