ALMA-Q Huidverstrakking2018-11-02T18:42:51+00:00

ALMA-Q Huidverstrakking

Huidverstrakking met de “Fractional” laserbehandeling met ALMA-Q

Steeds vaker wordt de laser ingezet voor het verjongen/verstrakken van de huid. Met een zogenoemde “Fractional Laserlift” wordt met behulp van een gefractioneerde laser een laserstraal in de huid gebracht, zonder dat de opperhuid daarbij beschadigd raakt. De huid wordt veerkrachtiger en voller. De behandeling is dan ook zeer geschikt voor de 30+ huid. Het grote voordeel van de behandeling met de ALMA-Q is de huid verstrakkende laserbehandeling het hele jaar door worden toegepast, dus ook ’s zomers, want in vergelijking met traditionele lasers heeft de ALMA-Q met de fractionele laserbehandeling een veel kortere hersteltijd en is er minder kans op pigmentverschuivingen.

ALMA-Q “Fractional laser” voor aanmaak van collageen

De ALMA-Q is een verfijndere en efficiëntere uitvoering van de traditionele laser. Door middel van een fractional laserbehandeling worden laserstraaltjes in de lederhuid gestuurd. Oftewel, de laag onder de opperhuid. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. En collagaan zorgt op zijn beurt weer voor een strakkere en een frisser uitziende huid. Eigenlijk krijgt de huid via de ALMA-Q fractional laserbehandeling een natuurlijke lift. Oneffenheden worden tevens hersteld. Al na twee of drie weken na de fractional laserbehandeling ontstaat een jonger uitziende huid: de huid wordt steviger, strakker en ziet er frisser en gladder uit.

Hoeveel laserbehandelingen voor huidverjonging?

De hoeveelheid benodigde behandelingen met de ALMA-Q is afhankelijk van het door u gewenste resultaat. Ook de huidige staat waarin uw huid verkeerd is van belang om te bepalen hoeveel laserbehandelingen men ongeveer nodig zal hebben. Gemiddeld worden er zo’n drie tot zes behandelingen aangehouden voordat een huidverjongend/huidverstrakkend resultaat optreedt. Tijdens een intakegesprek worden alle mogelijkheden van de ALMA-Q fractional laser voor huidverjonging met u besproken.

AFSPRAAK MAKEN

Voor wie is de laser geschikt?

De ALMA-Q Fractional laserbehandeling is in principe geschikt voor iedereen. De unieke en vernieuwde technologie van de ALMA-Q is geschikt voor alle huidtypen en de behandeling is pijnloos. Er is dus geen reden om er niet jonger en vitaler uit te kunnen zien.

Team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten

Uw wordt bij Change Laserclinic dan ook uitsluitend behandeld door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over huidverbetering met de ALMA-Q.

Bekijk onze prijslijsten en neem voor persoonlijk advies of bij vragen gerust contact met ons op.

change-laserclinic-pijnloze-ontharing

Voordelen van de ALMA-Q fractional laserbehandeling voor huidverstrakking en huidverjonging:

  • Veilig voor ieder huidtype, ook voor een donkere huid.
  • Stimuleert collageen en zet huid aan tot aanmaak van nieuw collageen
  • Geschikt voor gelaat, huid en decolleté
  • Laserbehandeling kan het hele jaar worden uitgevoerd, dus ook zomers.
PRIJSLIJST ALMA-Q