GentleLASE pro-U2018-02-17T10:15:21+00:00

GentleLASE pro-U

Volledig uniek in de ontharingsbranche werkt Change Laserclinic met 2 verschillende soorten lasers, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro.

De Soprano Laser en de GentleLASE pro ontharen niet alleen 100% pijnloos, maar zijn ook nog eens geschikt voor alle huid– en haartypen.

Een getinte huid, een lichte huid, een donkere haarkleur of lichtere haarkleur? Het maakt niet uit:

De Soprano Laser en de GentleLASE pro bieden dé oplossing voor werkelijk iedereen.

De revolutionaire GentleLASE pro

Doordat Change Laserclinic gebruik maakt van de revolutionaire GentleLASE pro zijn onze behandelingen zeer effectief. De GentleLASE pro heeft het zelfs gepresteerd dat men maar tussen de 4 en 6 behandelingen nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen. Dat komt doordat de GentleLASE pro de meest krachtige laser ter wereld is.

Zelfs de kleinste donshaartjes verdwijnen

Daarnaast bezit de GentleLASE pro een Alexandrite handstuk. Dit handstuk schiet pulsen af met een golflengte van 755 nanometer. Deze kleine golflengte bereikt de fijnste (dons)haartjes, daar andere lasers daar niet toe in staat zijn vanwege een grotere golflengte en gebrek aan kracht. Voornoemde golflengte is overigens de kleinst mogelijke golflengte die een laser kan pulsen. De GentleLASE pro-U Alexandrite is de laser die het beste resultaat kan behalen ten opzichte van alle andere lasers.

De Soprano Laser en de GentleLASE pro zijn voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitieve ontharing. De lasers zorgen dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd. Immers geen haarzakje, geen haar!

Gepatenteerd koelingssysteem

De GentleLASE beschikt namelijk over een gepatenteerd koelingssysteem. Dit systeem spuit in een fractie van een seconde een koelingsspray op de huid, die opgevolgd wordt door een puls. De koelingsspray werkt verkoelend en beschermd de huid. Grote voordelen van dit koelingssysteem is dat er geen gel nodig is, dus de behandelingen zijn sneller en “schoner”.

Daarnaast zorgt dit koelingssysteem voor een pijnloze behandeling. Het genoemde koelingssysteem van de GentleLASE pro is gepatenteerd, dus u zult geen enkele andere laser vinden die beschikt over dit ultra slimme en verfijnde koelingssysteem.

Het resultaat zal een 100% pijnloze behandeling zijn en een reductie van uw ongewenste haargroei!

De behandelingen met de GentleLASE pro kunnen zowel in Amsterdam als in Rotterdam uitgevoerd worden. In beide steden bezitten wij een GentleLASE pro. Daarnaast geven wij in principe geen losse behandelingen met de GentleLASE als u bij ons voor het eerst komt laseren. Uiteraard kunt uw wel gebruik maken het combinatie-pakket.

Uw wordt bij Change Laserclinic dan ook uitsluitend behandeld door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over definitieve en 100% pijnloze ontharing met de Soprano Laser.

Bekijk onze prijslijsten en neem voor persoonlijk advies of bij vragen gerust contact met ons op.

100% pijnloze ontharing - Change Laserclinic Amsterdam

Behandeling met de GentleLASE pro

Voor de effectiviteit van een behandeling met deze uiterst geavanceerde lasertechniek is ‘het hanteren van de GentleLASE pro’ van groot belang. In tegenstelling tot wat vele denken is het niet de laser die zorgt voor 100% pijnloze en effectieve behandelingen. Het behandelprotocol is juist het belangrijkste element in 100% pijnloze en definitieve ontharing. Change Laserclinic werkt met een uniek behandelprotocol die nergens ter wereld wordt gehanteerd. Daarbij de is combinatie van de Soprano Laser en de GentleLASE pro een unieke combinatie die ook nergens ter wereld is te verkrijgen.

Werkwijze GentleLASE Pro

Voordat u bij ons in behandeling gaat dient het te laseren gebied geheel glad geschoren te zijn. Dit dient u vooraf zelf te verzorgen. Wij tekenen op uw huid vakjes met de juiste afmeting. De grote van deze vakjes zijn afhankelijk van veel factoren. Dat heeft te maken met welke laser u wordt behandeld en met welk handstuk. Het tekenen van vakjes heeft een aantal voordelen. Het tekenen van vakjes heeft als voordeel dat je precies weet welk gebied je aan het laseren bent. Daarnaast is de grote van het vakje van essentieel belang om een effectieve behandeling te waarborgen. In tegenstelling tot de behandelingen met de Soprano Laser wordt er met de GenteLASE vooraf geen gel aangebracht op de huid. Dat is met deze laser niet nodig.

PRIJSLIJST GENTLELASE PRO