Persoonlijk advies over verwijderen ongewenste haargroei2018-10-28T16:43:05+00:00

Persoonlijk advies over verwijderen ongewenste haargroei

Heeft u last van ongewenste haargroei en wilt u hier iets aan doen?
Change Laserclinic geeft u graag persoonlijk advies en denkt met u mee voor een behandelpakket en behandelprotocol op maat.

Maar liefst 90% van alle vrouwen in Nederland worstelt met ongewenste haargroei. Zij zoeken allen een definitieve en pijnloze oplossing hiervoor. Change Laserclinic heeft die oplossing!

Wij zijn namelijk de enige kliniek in Amsterdam die gespecialiseerd is in definitief en 100% pijnloos ontharen. Dit doen wij met behulp van de uiterst geavanceerde Soprano Laser en de GentleLASE-pro. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies aangaande uw ongewenste haargroei.

Pijnloos af van ongewenste haargroei

Bij ongewenste haargroei denkt men voornamelijk aan scheren, epileren, waxen en harsen. Dit zijn allen tijdrovende, vervelende en steeds terugkerende bezigheden die u liever vermijdt. Veel mensen weten niet dat ontharen tegenwoordig 100% pijnloos kan. Dat komt doordat de Soprano Laser en GentleLASE pro bijna niet gebruikt wordt in Nederland. In andere landen, bijvoorbeeld Brazilië en de VS, is op elke hoek van de straat een Soprano Laser en/of GentleLASE pro te vinden. Nederland loopt op gebied van definitieve ontharing achter. Change Laserclinic niet, want wij hebben al jaren ervaring met deze lasers. Dit is een van de reden waarom wij te boek kunnen staan als dé specialist op gebied van 100% pijnloze en definitieve ontharing. Let wel op, het resultaat verschilt per persoon. Dat heeft te maken met de unieke aspecten van het menselijk lichaam. Denk daarbij aan haardikte, haarkleur, huidskleur, diepte haarzakje, hormonen, eventuele nieuwe haargroei, etc. Onder meer voornoemde aspecten zorgen ervoor dat men vooraf niet kan bepalen wat het resultaat zal zijn en hoeveel behandelingen men nodig heeft voor een tevreden resultaat. Onze ervaring leert dat de meeste na 8 – 10 behandelingen een tevreden resultaat zullen hebben. Let wel, dit is slechts een indicatie en geen garantie.

Twijfelt u over definitief ontharen met de Soprano Laser en de GentleLASE pro?

Maak dan gerust en geheel vrijblijvend een afspraak voor een GRATIS Proefbehandeling bij Change Laserclinic en ervaar het zelf – pijnloos, veilig en effectief. Onze specialisten staan voor u klaar.

Bekijk onze prijslijst en overtuig uzelf.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

persoonlijk_advies_pijnloze_ontharing