Pijnloos ontharen2018-10-28T16:45:46+00:00

Pijnloos ontharen

Bij Change Laserclinic is 100% pijnloos ontharen de minimale norm. Onze behandelingen zijn geschikt voor elk huid- en haartype, zeer patiëntvriendelijk en de resultaten spreken voor zich. Wat wilt u nog meer?

Veel mensen denken bij ‘ontharen’ aan pijnlijke nauwelijks effectieve methoden van ontharen terwijl het inmiddels dankzij geavanceerde lasertechnieken mogelijk is om 100% pijnloos van ongewenste haargroei af te komen. Change Laserclinic in Amsterdam is gespecialiseerd in 100% pijnloos ontharen en voorziet u graag van advies.

Pijnloos ontharen voor elk huid- en haartype!

Pijnloos ontharen is mogelijk – voor elk huid- en haartype – door met een hoge frequentie laserpulsen met een lage energie per puls af te schieten op een bepaald gebied van de huid.

Hoe kan het toch dat de behandeling 100% pijnloos zijn? In tegenstelling tot vele andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende methode. Deze methode wordt ook wel “in-motion” genoemd. Ook schiet de Soprano Laser als het ware heel veel laserpulsen af in een korte periode. Door de combinatie van deze 2 technieken wordt de huid geleidelijk opgewarmd wat aanvoelt als een aangename warme gloed. In tegenstelling werkt tot de Soprano Laser werkt de GentleLASE pro anders. De GentleLASE pro bezit een gepatenteerd koelingssysteem die de huid verkoelt tijdens de pulsen. Dit koelingssysteem heeft ook een beschermende werking op de huid. Hierdoor zijn ook de behandelingen met de GentleLASE pro 100% pijnloos.

Het behandelde gebied wordt geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur van ca. 45 graden. Doordat de proteïnen van het haarzakje haar vitale en voedende eigenschappen verliest bij een temperatuur van 43 graden, wordt er uiterst effectief en 100% pijnloos behandelt. Hierdoor is de kans op huidbeschadiging of pigmentatie erg klein. Met de Soprano Laser zijn na gemiddeld 8 tot 10 behandelingen de meeste pijnloos van hun ongewenste haargroei af. De GentleLASE pro heeft het gepresteerd dat men na 4 tot 6 behandelingen nagenoeg haarvij is. Dit komt doordat de GentleLASE pro de krachtigste laser ter wereld is en daarnaast gebruik maakt van een Alexandrite handstuk. Let wel, het genoemde aantal behandelingen zijn slechts een indicatie en gebaseerd op ervaringen. De laser werkt op ieder persoon anders, en dat heeft vaak als gevolg dat het aantal behandelingen die u nodig heeft anders kan uitpakken als hiervoor genoemd. Dat kan komen door de unieke aspecten van het menselijk lichaam zoals hormonen, haarstructuur, diepte haarzakjes, etc. Uiteraard zullen wij ons best doen om een zo goed mogelijk en aangepast behandelprotocol voor u te hanteren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Ieder persoon is anders en wat voor de ene persoon ‘aangenaam warm’ is kan voor een ander ‘bloedheet’ zijn. Mocht u de behandeling met laser als te warm ervaren dan zetten wij de laser een tandje lager en duurt de behandeling iets langer. Dit heeft verder geen enkel effect op het resultaat. Het doel is dat de behandeling pijnloos is en dat het behandeloppervlak permanent is ontdaan van ongewenste haargroei. Laserbehandelingen kunnen nog altijd gevoelig zijn, dat verschilt per persoon. Het is daarom ook niet uitgesloten dat u na een behandeling een huidreactie zal ervaren. Hiermee hebben wij de nodige ervaring en zullen wij klaar staan voor eventuele nazorg.

De zachte, effectieve en pijnloze behandelingen zijn in principe geschikt voor elk huid- en haartype en kunnen elkaar snel opvolgen. Hierdoor kunt u in korte tijd definitief af zijn van ongewenste haargroei.

Pijnloos en definitief ontharen

Voordelen ten opzichte van andere methodes en klinieken:

 • 100% pijnloos
 • Uniek en meeste effectieve behandelprotocol
 • Combinatie Soprano Laser en GentleLASE pro
 • Nagenoeg geen verbrandingen
 • Definitieve ontharing
 • Geen hersteltijd, na de behandeling kunt u verder met uw drukke dag
 • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde huid)
 • Geschikt voor alle haartypes (ook voor grijze en licht blonde haren)
 • Geschikt voor de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
 • Minder benodigde behandelingen
 • Geen medicatie of andere voorbehandeling nodig
 • Snelle behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethoden
 • ‘Bewegende’ behandelmethode bereikt alle plaatsen
 • De vervolgbehandelingen kunnen elkaar snel opvolgen

U ziet het, bij Change Laserclinic bent u in goede handen en wordt u behandeld met de nieuwste laser technieken op het gebied van pijnloos en definitief ontharen.

Neem een GRATIS Proefbehandeling en ervaar het zelf! Voor vragen over pijnloos en definitief ontharen kunt u gerust contact met ons opnemen.