Soprano Laser2016-12-06T16:45:05+00:00

Soprano Laser

Volledig uniek in de ontharingsbranche werkt Change Laserclinic met 2 verschillende soorten lasers, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro.

De Soprano Laser en de GentleLASE pro onthaart niet alleen 100% pijnloos, maar is ook nog eens geschikt voor alle huid– en haartypen. Een getinte huid, een lichte huid, een donkere haarkleur of lichtere haarkleur? Het maakt niet uit:
De Soprano Laser en de GentleLASE pro biedt dé oplossing voor werkelijk iedereen.

De revolutionaire Soprano Laser

Doordat Change Laserclinic gebruik maakt van de revolutionaire Soprano Laser zijn onze behandelingen zeer effectief. Uit ervaring is gebleken dat 85% van de behandelde personen na gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nagenoeg volledig en definitief af zijn van hun ongewenste haargroei.

De Soprano Laser is voorzien van de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied van definitieve ontharing. De lasers zorgen dat de eiwitten in een haarzakje afsterven door middel van laserflitsen, ook wel pulsen genoemd. Door deze pulsen wordt het haarzakje vernietigd met als gevolg dat het haartje definitief is verwijderd. Immers geen haarzakje, geen haar!

De animatie hiernaast geeft een goed beeld hoe definitief ontharen in z’n werk gaat met de Soprano Laser en de GentleLASE pro .

Soprano Laser bij Change Laserclinic

De behandelingen met de Soprano Laser

Voor de effectiviteit van een behandeling met deze uiterst geavanceerde lasertechniek is ‘het hanteren van de Soprano Laser’ van groot belang. In tegenstelling tot wat vele denken is het niet laser die zorgt voor 100% pijnloze en effectieve behandelingen. Het behandelprotocol is juist het belangrijkste element in 100% pijnloze en definitieve ontharing.

Change Laserclinic werkt met een uniek behandelprotocol, voor zowel de Soprano Laser als de GentleLASE pro, die nergens ter wereld wordt gehanteerd. Daarbij de is combinatie van de Soprano Laser en de GentleLASE pro een unieke combinatie die ook nergens ter wereld is te verkrijgen.

Team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten

Uw wordt bij Change Laserclinic dan ook uitsluitend behandeld door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over definitieve en 100% pijnloze ontharing met de Soprano Laser.

Bekijk onze prijslijsten en neem voor persoonlijk advies of bij vragen gerust contact met ons op.

change-laserclinic-pijnloze-ontharing

Werkwijze behandelprotocol

Voordat u bij ons in behandeling gaat dient het te laseren gebied geheel glad geschoren te zijn. Dit dient u vooraf zelf te verzorgen. Wij tekenen op uw huid vakjes met de juiste afmeting. De grote van deze vakjes zijn afhankelijk van veel factoren. Dat heeft te maken met welke laser u wordt behandeld en met welk handstuk. Het tekenen van vakjes heeft een aantal voordelen. Het tekenen van vakjes heeft als voordeel dat je precies weet welk gebied je aan het laseren bent. Daarnaast is de grote van het vakje van essentieel belang om een effectieve behandeling te waarborgen.

Verkoelende gel

Vooraf aan de behandeling wordt een koele gel aangebracht. Deze gel zorgt voor een goede geleiding en verspreiding van de energie op de huid, en daarnaast heeft het ook een verkoelende werking. Nu kan er worden gestart met laseren. De Soprano Laser wordt met een strijkende beweging over uw huid verplaatst en in de tussentijd schiet de laser heel veel pulsen af. Dit wordt ook wel de SHR-methode genoemd. Dit is een gepatenteerde methode die alleen door de Soprano Laser mag worden gebruikt. Deze methode zorgt ervoor dat de huid geleidelijk wordt opgewarmd. Zo wordt het ontharen op een gecontroleerde manier geregeld.

In combinatie met het koelelement in de laserkop en de verkoelende gel wordt de behandeling als 100% pijnloos ervaren. In sommige gevallen wordt de behandeling zelfs als “cool” ervaren.

Het resultaat zal een 100% pijnloze behandeling zijn en een reductie van uw ongewenste haargroei!

PRIJSLIJST SOPRANO LASER